Denk hier even over na:

Hoe zou het leven zijn zonder relaties?

Het verlangen en de noodzaak om ons geliefd te voelen door mensen om ons heen zit verweven in ons wezen.

Maar zo vaak weten we niet hoe we echt verbonden kunnen zijn in onze relaties. Tragisch is dat dit ertoe leidt dat we enkele van de belangrijkste en meest vervullende aspecten in ons leven missen.

Daarom hebben we een passie voor relaties en helpen we mensen zoals jij, om een diepere verbinding in je relaties en met God te ervaren. Dit door een levensstijl van openheid en kwetsbaarheid in je relaties.

We willen dat het succes van jouw relaties overstroomt in vrijheid en overvloed naar alle gebieden van jouw leven!

Wat maakt Nothing Hidden Ministries zo anders?

We geloven niet in het praten met jou over wat je wel of niet zou moeten doen in relaties. In plaats daarvan nodigen we je uit om met ons mee te doen aan een ervaring – een reis om te leren hoe we God kunnen uitnodigen om een actieve rol te spelen in je relaties en de bewezen NHM-relatiehulpmiddelen toe te passen in een ‘echte’ omgeving met anderen op dezelfde reis.

Tijdens deze reis, zul je merken dat je een nieuwe levensstijl gaat ontwikkelen. Een levensstijl waarin bouwen van een diepere intimiteit en verbinding in al je relaties tot bloei komt.

Barry en Lori Byrne, initiatiefnemers Nothing Hidden.

In 2008, door een ontmoeting met God in een droom, ontvingen wij (Barry & Lori Byrne) een specifieke strategie voor het herstellen, versterken en transformeren van huwelijken! Dat was de geboortedag van Love after Marriage (LAM).

Door de Love After Marriage workshops kregen ze steeds meer zicht op de soort problemen die in veel huwelijken spelen. De overtuiging groeide dat de Heer sprak: ‘Bereik de singles voordat ze gaan trouwen!’ In 2010, ontwikkelde de zoon van Barry & Lori Byrne – Brendon Byrne – de eerste ‘singles ministry home group’ wat de voorloper werd van de  Single Life Workshop bediening die Barry, Lori & Brendon Byrne daarna zijn gestart.

In 2014, hebben de Byrnes Nothing Hidden Ministries opgericht waarin de Love After Marriage, de Single Life Workshop en Spirit Connection (een methodiek voor innerlijke genezing van de Byrnes) zijn ondergebracht. De Byrnes kozen de naam Nothing Hidden Ministries omdat ‘nothing hidden’ (er is niets verborgen) de kern is van de boodschap die door hun hele bediening heen loopt.

De Byrnes, hun zonen en de LAM/SLW Ambassadeurs faciliteren inmiddels talloze workshops over de hele wereld.

Nothing Hidden Nederland

Het initiatief om Barry en Lori Byrne te vragen om de workshops van Nothing Hidden ook in Nederland te geven ontstond toen een aantal echtparen uit verschillende Nederlandse kerken met enthousiaste verhalen terugkwamen van de LAM-workshops in Duisburg en Speyer (Duitsland).

2015 – Leiders van EldadVineyard Wageningen en Vineyard Amersfoort hebben eerder met elkaar samengewerkt in de organisatie van de trainingsconferentie voor de SOZO-bediening en besloten opnieuw de handen ineen te slaan. Dat was geen grote stap aangezien de LAM-bediening nauw verbonden is met de SOZO-bediening en Bethelchurch in Redding CA en de principes van de SOZO-bediening ook in LAM terugkomen.

2016 – De eerste Love After Marriage Workshop heeft in oktober 2016 plaatsgevonden met 41 echtparen.

2017 – In het voorjaar van 2017 hebben we de tweede LAM Workshop georganiseerd. Na tweemaal een LAM Workshop te hebben georganiseerd, hebben we besloten om in samenwerking met Nothing Hidden Ministries (Amerika) ook de Single Life Workshop te organiseren in Nederland. Deze wordt voor de eerste keer in april 2018 gegeven.

Wij zijn erg enthousiast over deze workshops en nodigen jullie hiervoor van harte uit!

Neem met ons contact op.

Waarover heeft u een vraag?

3 + 8 =